Πέτρος Ανδρεάκος

Πέτρος Ανδρεάκος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης

Ο Πέτρος Ανδρεάκος, γέννημα και θρέμμα της Μάνης, γαλουχήθηκε στο περιβάλλον της Μανιάτικης Γης, με αρχές, αξίες και κανόνες. Γιος του Νεάρχου Ανδρεάκου και της Νίκης Κορωναίου, γεννήθηκε στην Αρεόπολη. Παντρεμένος με την Αθηνά Καλογερόγιαννη
από την Κοκκάλα, έχουν δύο παιδιά, τη Νίκη και τον Τάσο.

Το 1979 ανέλαβε τη διοίκηση της οικογενειακής εμπορικής επιχείρησης την οποία επέκτεινε, οδήγησε σε οικονομική ευρωστία, πετυχαίνοντας την οικονομική του ανεξαρτησία.

Μετά την επιτυχημένη του πορεία στον επαγγελματικό χώρο, εκλέγεται Δήμαρχος του Δήμου Οιτύλου από το 1999 μέχρι το 2010 και από το 2010 έως σήμερα Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης.

Αντιμετώπισε τα σύνθετα διοικητικά, οικονομικά και τεχνικά προβλήματα του νέου Δήμου Ανατολικής Μάνης με μεγάλη επιτυχία. Οι γνώσεις του και η εμπειρία του στην πετυχημένη και αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ένας σύγχρονος Δήμος, τον καθιστούν την καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή, για να υπάρχει επιτυχημένη συνέχεια στο δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί.

Η παρουσία του Πέτρου Ανδρεάκου στο τιμόνι, εγγυάται την επιτυχή πορεία της Δημοτικής Αρχής και την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας.

Πέτρος Ανδρεάκος

Education

Political Career

Αξίζουμε μία νέα ισχυρή εντολή
συνέχειας του έργου και της αλήθειας
που αλλάζουν και αναβαθμίζουν τη Μάνη