Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. με επικεφαλής  το ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Πέτρο Ν. Ανδρεάκο για την ενημέρωση των Δημοτών του Δήμου

Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. με επικεφαλής το ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Πέτρο Ν. Ανδρεάκο για την ενημέρωση των Δημοτών του Δήμου

Θλίψη προκαλεί ο πολιτικός αμοραλισμός, η τοξικότητα και η δυσοσμία που εκπέμπεται σε αυτές τις εκλογές από αυτούς τους λίγους ευτυχώς, που κατέστρεψαν το Γύθειο και επιχειρούν να επανέλθουν, για να το βυθίσουν εκ νέου στην παρακμή, προς εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων.

Δεν έχουμε καμία διάθεση να τους ακολουθήσουμε στο δρόμο που επέλεξαν, της λάσπης και του ψεύδους. Ο κύριος Κατσαφούρος Γεώργιος, υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης από το 2011 έως το 2014, και έχει υπερψηφίσει όλα τα καταγγελόμενα, δίχως να έχει διαμαρτυρηθεί ποτέ και χωρίς ουδέποτε να καταθέσει την παραμικρή πρόταση για τη βελτίωσή του οτιδήποτε.

ΟΛΕΣ οι αποφάσεις της ΔΕΥΑΑΜ, για όλα όσα αναφέρει, έχουν εγκριθεί ως απόλυτα νόμιμες από την εποπτεύουσα αρχή και από το ελεγκτικό συνέδριο.

Το πλέον θλιβερό από όλα είναι ότι, μέσα στην διακαή προσπάθειά του, να καταγγείλει την παρούσα Δημοτική Αρχή, ξέχασε ότι το 80% υπέρ έργων στο λογαριασμό της ύδρευσης έχει τεθεί από τον Απρίλιο του 1993 σύμφωνα με το Ν. 1069/1980. Μετά δε την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων ύδρευσης και αποχέτευσης στο Δήμο μας, μειώθηκε το ειδικό αυτό τέλος στο ήμισυ, με απόφαση της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Πόσο κοντή και επιλεκτική μνήμη μπορεί να έχει κάποιος;

Σας υπενθυμίζουμε ότι εσείς και οι λοιποί γνωστοί-άγνωστοι έχετε καταγγείλει όλα τα σημαντικά έργα του Γυθείου, όπως Βιολογικό Καθαρισμό, Ανάπλαση Περιβολάκι, Περιφερειακός Δρόμος Κουμάρου, Κατασκευή Νέου Γηπέδου, ανακαίνιση Παλαιού Παρθεναγωγείου, αναπλάσεις κτλ και οι καταγγελίες όλες αυτές αφού απασχόλησαν πληθώρα υπηρεσιών τέθηκαν στο αρχείο μετ’ επαίνων.

Σας καλούμε να προσφύγετε επωνύμως στις εισαγγελικές αρχές για οποιοδήποτε θέμα θεωρείτε παράνομο, να σταματήσετε το κυνήγι μαγισσών και να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας παραγωγικότερα.

Ρυπαίνετε με το λόγο σας και τις καταγγελίες σας το πολιτικό κλίμα στην πόλη.

Ο Δήμος και η ΔΕΥΑΑΜ έχουν πλήρη διαφάνεια και στα οικονομικά τους και στα έργα τους και οι άνθρωποι που τα υπηρετούν και θα τα υπηρετήσουν, διακρίνονται για το ήθος και την εντιμότητά τους.

Δεν κατατάχθηκε τυχαία ο Δήμος Ανατολικής Μάνης 7ος κατά σειρά από 165 ομοειδείς Δήμους και στο θέμα της διαφανούς διαχείρισης των οικονομικών του, σύμφωνα με την Πανελλήνια έγκυρη έρευνα του ΚΕΦΙΜ Μάρκος Δραγούμης.

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να ξανασχοληθούμε μαζί σας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του Συνδυασμού Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.