Τα σημαντικότερα έργα για την ανάπτυξη της Δ.Ε. Σμύνους,

τα οποία δυνάμεθα να εκτελέσουμε

είναι τα εξής

ΟΔΟΠΟΙΙΑ

Αμέσως μετά την κατασκευή του δρόμου Μηλιά – Γιάτρισσα – Καστάνια από την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα βελτιώσουμε το δρόμο από Καστάνια έως επαρχιακή οδό Σπάρτης – Γυθείου. Το έργο θα συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας στο βόρειο τμήμα του Δήμου.

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ανακαίνιση των κτιρίων και του περιβάλλοντα χώρου των κατασκηνώσεων στον Αγ. Νικόλαο. Σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Μάνης θα επιδιώξουμε την επαναλειτουργία τους.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ

Κατασκευή μικρού κτιρίου στο Αρχοντικό για την εξυπηρέτηση των δημοτών, μετά από πρόσφατο αίτημα του Προέδρου και των κατοίκων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΙΚΡΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ

Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των κατοίκων για την κατασκευή ενός μικρού ξενώνα στην Καστάνια, έργο το οποίο θεωρούμε και εμείς άκρως απαραίτητο για τη στήριξη του χωριού, δεσμευόμαστε για την υλοποίησή του, σύμφωνα με την προϋπάρχουσα μελέτη στον ίδιο ή σε άλλο χώρο της κοινότητας.

ΛΟΙΠΑ ΕΡΓΑ

Στα υπολειπόμενα χωριά της Δ.Ε. Σμύνους θα συνεχιστούν, σύμφωνα με τις προτάσεις των προέδρων, έργα οδοποιίας, αναπλάσεων, παιδικών χαρών, αθλητικών υποδομών, ύδρευσης, τοποθέτησης σε αρκετά σημεία βυθιζόμενων κάδων με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων αλλά και την προσέλκυση νέων επισκεπτών.