Νέα ισχυρή εντολή συνέχειας του έργου και της αλήθειας  που αλλάζουν και αναβαθμίζουν τη Μάνη δίνουν οι Μανιάτες στον Πέτρο Ν. Ανδρεάκο

Νέα ισχυρή εντολή συνέχειας του έργου και της αλήθειας που αλλάζουν και αναβαθμίζουν τη Μάνη δίνουν οι Μανιάτες στον Πέτρο Ν. Ανδρεάκο

Μήνυμα για «Μια νέα ισχυρή εντολή συνέχειας του έργου και της αλήθειας που αλλάζουν και αναβαθμίζουν την Μάνη μας» έστειλε ο Δήμαρχος Πέτρος Ν. Ανδρεάκος μαζί με το πλήθος κόσμου που συμμετείχε σε μια εντυπωσιακή ανοιχτή συγκέντρωση στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του δημοτικού συνδυασμού «Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α» Μανιάτικος Προοδευτικός Συνδυασμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στη συγκέντρωση έγινε παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων και της Κοινότητας Γυθείου του Δήμου Ανατολικής Μάνης. «Ένα ψηφοδέλτιο με εμπειρία, ανανεωτικό πνεύμα, δίψα για προσφορά και αγάπη για το τόπο μας», όπως το χαρακτήρισε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος.

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, ξεκίνησε την ομιλία του εμφανώς συγκινημένος από το μεγάλο πλήθος των συνδημοτών του  λέγοντας «Η παρουσία σας είναι δικαίωση της πορείας μας. Γεμίζει όλους εμάς τους υποψήφιους του συνδυασμού, τους συνεργάτες μου αλλά και εμένα προσωπικά,  δύναμη, αποφασιστικότητα ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας και την επόμενη τετραετία, για το αύριο αυτού του Δήμου που εκτείνεται από την Παναγία τη Γιάτρισσα  ως το Ταίναρο, με έδρα το πανέμορφο Γύθειο. Να συνεχίσουμε για το μέλλον των παιδιών μας αλλά και τις προσδοκίες όλων μας».

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης και εκ νέου υποψήφιος, Πέτρος Ν. Ανδρεάκος, ανέφερε ότι το πρόγραμμα του Μανιάτικου Προοδευτικού Συνδυασμού, «δεν είναι ΘΑ και σκόρπιες ιδέες», αλλά «το σχέδιο που ήδη υλοποιούμε», όπως σημείωσε, και γι’ αυτό «η Μάνη της ανάπτυξης και της προόδου είναι πραγματικότητα», γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από το έντυπο φυλλάδιο που κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει τα πεπραγμένα εννέα ετών αλλά και από την ιστοσελίδα του συνδυασμού www.petrosandreakos.gr, προτρέποντας τους πολίτες να διαβάσουν το φυλλάδιο και να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο σχεδιασμός για την περίοδο 2019-2023 θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο «το χάρτη» του Δήμου και τη φυσιογνωμία της πόλης με έργα ώριμα, μελετημένα, σχεδιασμένα και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Σχεδιάζονται αναπτυξιακές παρεμβάσεις που στοχεύουν στην οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση του τόπου μας». Πρόκειται για έργα και δράσεις που αποτυπώνουν το όραμα του Δημάρχου Πέτρου Ν. Ανδρεάκου για το μέλλον μιας μεγάλης Μάνης.

Παράλληλα αναφέρθηκε ότι σύμφωνα με τον πιλοτικό δείκτη αποτελεσματικότητας των Δήμων για το έτος 2017 που δημοσίευσε το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών «Μάρκος Δραγούμης» στα τρία βασικά πεδία: Οικονομική Διαχείριση, Διαφάνεια και Λογοδοσία, και Υπηρεσίες προς τους Δημότες, ο Δήμος Ανατολικής Μάνης κατατάσσεται έβδομος κατά σειρά, ανάμεσα σε 165 ομοειδείς Δήμους, γεγονός που αποτελεί σημαντική διάκριση και αναγνώριση των αποτελεσμάτων που έφεραν έτη συνεχών προσπαθειών αναβάθμισης.

«Είμαστε μια ομάδα δυνατή. Είμαστε έτοιμοι για την νέα μεγάλη νίκη. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε. Μαζί πετύχαμε πολλά! Μαζί συνεχίζουμε!», ήταν η χαρακτηριστική φράση με την οποία έκλεισε την ομιλία του ο Πέτρος Ν. Ανδρεάκος, μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα.

Εδώ μπορείτε να δείτε τους υποψηφίους του συνδυασμού.